Muzica Crestina

,Laudati pe Domnul! Laudati pe Dumnezeu in Locasul Lui cel Sfant, laudati-L in intinderea cerului, unde se arata puterea Lui! Tot ce are suflare sa laude pe Domnul! PSALMUL 150 : 1,6

 

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos.

 

Muzica crestina ne inspira sa traim ce cantam zi de zi, te intareste, iti umple gandirea cu multa pace si dragoste. Te provoaca sa fi mai bun decat esti, iti deschide noi orinzonturi catre o cale spre vesnicie. Avem glas, avem speranta suntem binecuvantati cu intelepciune sa inaltam fiecare cantec spre lauda Lui!

Download Muzica Crestina

YouthMusic.ro a lansat site-ul oficial pentru a publica Muzica Crestina, asta nu e tot, unele piese vor avea si link pentru Download, ca sa poata fi descarcate in acelasi timp.
Download Muzica crestina Romaneasca sau Download MP3 Muzica crestina.

Muzica Crestina nu este menita sa provoace anumite stari mai speciale pentru auzirea Evangheliei. Sfanta Scriptura nu ne invata ca muzica ne pregateste pentru auzirea unor prelegeri despre Dumnezeu si credinta. Scriptura ne invata altceva despre muzica si rolul ei in viata crestinului. Ar trebui sa ne pregateasca muzica pentru auzirea Evangheliei? Astept comentarii de la cititori.

 
Comments

No comments yet.